Sokker

IMG_0875

Disse sokkene er pjona i garn Odin fra Viking-garn. Odin er et garn jeg likte å pjone med. Det kommer i 100 grams nøster, og ett nøste var nok til ett par sokker.  Skal bare fukte de litt nå, og børste de opp inni så blir de nok fine gaver til noen jeg kjenner.   Som dere sikkert ser så er det forskjellige størrelser, for de er beregnet til ei med liten fot og ei med en litt lengre fot.  Gjorde noe nytt med disse her, denne gangen pjona jeg i bakerste maskeledd på hælen. Det virker mye tykkere da, og jeg tror de blir behagelige å ha på.

Det er nok ikke siste gang jeg bruker Odin til ett eller annet. Det finnes mange fine farger også.

Odin-garn fra Viking: Fargekart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s