Luer

IMG_0877

Dette er luer jeg har laget etter en måte jeg har lært på youtube. Det er veldig enkelt å tilpasse antall masker etter tykkelsen på garnet og den ønskete størrelsen du vil ha. Som dere ser så er den lilla og brune luen mye større enn de andre. Den hvite og svarte og den røde og svarte er ikke sydd sammen enda.  Anbefaler dere å prøve denne metoden. Den lilla, og turkise er laget etter samme prinsipp, men med kun en farge og ett nøste. Den luen er også hakket med strikkemasker og ikke vanlige hakkemasker. Strikkemasker blir veldig gode og varme, plagget blir litt tykkere også, så den blir god til kalde dager. Det ser vel ut som om jeg har en stor familie når dere ser disse luene, og jeg kommer til å lage enda flere, Men jeg har ikke det. Jeg gir bort noen til familie og venner, og noen blir nok gaver til byens fattige.  Det er godt å ha noen slike små prosjekt å holde på med. Jeg er jo revmatiker og fysioterapeuten sier dette er god trening til hendene.

Her er videoene jeg har lært dette fra. Det er fem videosnutter. Det er litt dumt at det er så mange, men det er ikke noe jeg kan få gjort noe med. Men de er gode og lærerike.  Tusen takk til Eva Jäderström som har laget disse. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s