Pjonet møbiusskjerf

IMG_0882

Her har jeg laget en møbius til min søster.  Jeg har pjonet dette i Drops Nepal , og krok 8.  Dette er veldig enkelt å lage, etter første omgang. Det eneste som kan være ørlittegrann vanskelig det er å  vri luftmaskelenken en enkelt gang.  Men det går greit dersom du legger den ut over et bord og holder tak i begge ender og vrir den ene enden en gang før du tar sammen til en kjede.  Men dersom du ikke får til akkurat dette så går det også fint å pjone en omgang før du kjeder sammen luftmaskelenka.  Når jeg pjoner på denne måten så utnytter jeg rullinga som denne effekten gir , og det blir dermed en veldig tykk og god møbius, som også blir mjuk og varm på grunn av at Drops Nepal er et veldig deilig garn å ha på og å jobbe med.      Oppskrifta er veldig enkel, jeg la opp 180 luftmasker, vridde luftmaskelenken, kjedet sammen og pjonet til ønsket bredde.   Du vil se at det vil bli vanlige «pjoneperler» på en side, og noe som ser ut som sideliggende strikkemasker på en side, og det vil rulle. Da er det helt nøyaktig  slik det skal være. På bildet ser du bare siden med «strikkemaskene», perlene er inne i rullen.

DSC_0486

IMG_0883

Scott lurer på hva mamma har fått av tante.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s