Hakket og tovet sitteunderlag

IMG_0894

Her er et hakket og tovet sitteunderlag. Garnet jeg har brukt er rester av Cortina fra Sparkjøp, og Iglo fra Europris.  Det er hakket med strikkemasker som i seg selv gir et ganske tjukt og varmt resultat, og enda bedre blir det når det blir tovet.  Jeg heklet en kant rundt for å få en «ramme».  Jeg husker ikke hvor mange masker jeg la opp, men slike ting er jo ikke størrelsesavhengig. 🙂  Jeg lagde en gang ett sitteunderlag som ble litt lite, men en katt jeg kjenner ble veldig fornøyd med å få lov til å bruke det.

Jeg ble veldig fornøyd med dette, og jeg liker fargene godt, så dette tror jeg faktisk blir mitt.

Funderer du på hvordan du skal hakke strikkemasker så er det en fin videosnutt her:

|

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s