Pjonete sokker- tofarget

IMG_20140211_112159Her har jeg pjonet sokker i et garn fra Nille. Jeg tror det heter Ullrikke eller Ullrikka eller noe sånt. Jeg stakk innom Nille og kjøpte garn i all hast så jeg hadde noe å pjone på en tur med Dovrebanen. Sikkert ikke noe slitesterkt garn, for det er jo ikke et sokkegarn. Men sokkene kjennes deilige og varme ut, og det er hovedsaken!  Jeg brukte 5 masker svart og 5 masker lilla hele veien rundt, og da blir det sånt mønster. Det vil gå på skrå, og jeg syns at det er fint.  Jeg lagde disse til meg selv, og jeg har veldig høy vrist. Jeg pjonet derfor noen omganger rundt hælen før jeg startet å felle. Dersom jeg ikke gjør det så hender det at sokkene blir vanskelig å få på for meg. Pjonet også hælen i dobbelt garn, for det er jo der jeg sliter høl først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s